Dispečing: 051/7470 204

Rekonštrukcia mosta na ul. Lesík delostrelcov ovplyvní aj MHD

V sobotu 16. marca 2024 vstúpia do platnosti rozsiahle dopravné obmedzenia súvisiace s komplexnou rekonštrukciou mosta na ul. Lesík delostrelcov. Uzávierka mosta na jednom z hlavných cestných ťahov v našom meste výrazne pozmení organizáciu dopravy v okolí a dotkne sa aj premávky MHD.

Linka 35 a školský spoj E, ktoré premávajú po Rusínskej ulici na ul. Lesík delostrelcov budú od pondelka 18. marca 2024 odklonené na paralelnú ul. Pod Táborom, ktorá sa nachádza až za úsekom dotknutým uzávierkou. Linka 35 a školský spoj E v dôsledku odklonu nebudú obsluhovať zastávky MHD Rusínska a Hobby Park. Náhradnou zastávkou MHD pre linku 35 je Martina Benku, pre školský spoj E je to zastávka MHD Jurkovičova. Na svojej obchádzkovej trase na ul. Pod Táborom pôjdu linka 35 aj školský spoj E expresne, teda bez zastavovania na zastávkach, a plynulo sa napoja až na najbližšej zastávke MHD - Lesík delostrelcov.

Cestovné poriadky na našej webovej stránke budú aktualizované. Vo vozidlách MHD bude aktualizované akustické hlásenie na dotknutých spojoch.


Text: DPMP, a.s.
Foto: Erik Wittner, 1/2021
11. 3. 2024